AANKONDIGING JAARVERGADERING VGN

Geplaatst op 21 februari 2010 door VGN
Voor de VGN en Euroclio is 2010 een bijzonder jaar. Van 22 tot 28 maart wordt de 17e jaarlijkse Euroclio-conferentie gehouden in Nijmegen. 
U kunt hierover informatie vinden op de site. Aanmelden voor deelname, ook voor één dag, kan via de site van de conferentie, te bereiken via www.vgnkleio.nl
In samenwerking met de organisatoren van de conferentie hebben we besloten om onze jaarvergadering 2010 in Euroclio-sfeer te houden op vrijdag 26 maart a.s. in hotel Erica, Molenbosweg 17 te Berg en Dal bij Nijmegen. De jaarvergadering zal van 15.30 tot ongeveer 17.00 plaatsvinden, waarna u uitgenodigd bent voor een buffet en culturele avond in Hees bij Nijmegen. U wordt vanuit Berg en Dal per bus daarheen gebracht en eveneens kunt u na afloop per bus terugreizen naar station Nijmegen. Uiteraard bent u ook welkom als u alleen de jaarvergadering wilt bezoeken. 
Wilt u zich voor maandag 15 maart a.s. aanmelden bij onze secretaris Wendy Hinke,  mailto:mwhinke@hotmail.com, en daarbij aangeven of u wel of niet meegaat naar het buffet en de culturele avond.
 
Voorafgaand aan de jaarvergadering bent u welkom bij het dagprogramma van de Euroclio-conferentie. Daar zijn wel kosten aan verbonden: € 85 voor een hele dag (gratis als u tot de eerste 10 aanmelders behoort), € 25 voor de middag en € 35 voor de middag en avond (in alle gevallen inclusief de jaarvergadering). Informatie en opgave via bovengenoemde site van Euroclio, dit moet vóór 1 maart. a.s.
Nadere details op www.vgnkleio.nl
Bericht geplaatst in: feniks docenten