HISTORISCHE VERHALEN

Geplaatst op 29 januari 2016 door Historische Verhalen
Historische Verhalen
Houd je van geschiedenis en ben je dol op lezen? Of ben je een schrijver met een passie voor geschiedenis? Dan is Historische Verhalen iets voor jou!
 Vorige maand is er een nieuw uitgeverij gelanceerd: Historische Verhalen. Dit is een platform dat korte geschiedenisverhalen publiceert. Deze verhalen hebben een fictieve insteek en spelen zich af in een historische context. 

De geschiedenis zit vol met mooie verhalen. Met spannende avonturen in verre werelden, tragische oorlogen en gedeelde liefdes. Geschiedenis is een onuitputtelijke bron van inspiratie en daar maakt Historische Verhalen goed gebruik van. Zo zijn er onlangs verhalen gepubliceerd over plunderende Vikingen, een burgeropstand in Stockholm in 1810 en over een groot filosoof uit de zestiende eeuw. Drie uitstekende verhalen; dat belooft veel goeds voor de toekomst

Het eerstvolgende verhaal gaat over een jonge boodschapper uit het Ottomaanse leger die het grootste avontuur uit zijn leven meemaakt. Verder zullen er onder andere verhalen gepubliceerd worden over heksenvervolgingen en veteranen uit het leger van Alexander de Grote.

De historische korte verhalen worden geschreven door talentvolle schrijvers met een passie voor geschiedenis. Iedereen die goed kan schrijven wordt uitgenodigd een verhaal op te sturen naar de redactie. 

Houd je van geschiedenis en ben je dol op lezen? Of ben je een schrijver met een passie voor geschiedenis? Dan is Historische Verhalen dus echt iets voor jou! Je kan het platform volgen op Facebook, maar je kan ook gewoon een kijkje nemen op de website: www.historischeverhalen.nl 
 
Bericht geplaatst in: artikel, nieuwtje