GEEF UW MENING: NIEUWE MEMO ONDERBOUW

Geplaatst op 25 oktober 2007
Wilt u met ons meepraten over de nieuwe editie, over geschiedenis en ICT en het proefmateriaal van havo/vwo en vmbo  beoordelen en becommentariëren?

De nieuwe MeMo onderbouw komt eraan. Geef uw mening!
Leerlingen veranderen, nieuwe gebeurtenissen zijn inmiddels geschiedenis geworden, docenten veranderen. Tijd om ook de methode weer eens kritisch tegen het licht te houden en te vernieuwen. Het auteursteam is volop bezig met de ontwikkeling van een nieuwe MeMo voor de onderbouw. Het eerste proefmateriaal is bijna gereed. Wilt u met ons meepraten over de nieuwe editie, over geschiedenis en ICT en het proefmateriaal van havo/vwo en vmbo  beoordelen en becommentariëren? Geef u dan via birgitte.van.gool@malmberg.nl nu op voor de bijeenkomst op woensdag 7 november. U heeft dan de primeur!
Lees verder

Voor uw deelname ontvangt u een vergoeding van € 25,-. Vanzelfsprekend worden uw reiskosten vergoed en bieden wij u een eenvoudige maaltijd aan.

Locatie: Malmberg, Leeghwaterlaan 16, 's-Hertogenbosch
Tijd: 17 tot 20 uur

5 november :voor alle g ebruikers van en geïnteresseerde in de nieuwe MeMo tweede fase
Op maandag 5 november vindt 's middags in de Jaarbeurs een startbijeenkomst plaats voor gebruikers van MeMo voor de tweede fase. Eindredactie en uitgever Claartje Aarts nemen met u de methode nog eens door. Ook bieden we u de gelegenheid om ervaringen met het nieuwe tweedefaseprogramma uit te wisselen. Tenslotte introduceren we de Presentator. Hiermee kunt u o.a. moeilijke begrippen, kaarten en ander bronnenmateriaal op een aantrekkelijke interactieve wijze aan uw leerlingen presenteren. U kunt zich digitaal aanmelden.

Lees verder

Locatie: Jaarbeurs in Utrecht
Tijdstip: aanvang 15 uur

Voorlopig programma
15.00 uur: Ontvangst met koffie en thee
15.20 uur: Opening door Claartje Aarts, uitgever MeMo
15.30 uur: Het nieuwe examenprogramma en de nieuwe methode
15.45 uur: Deel uw ervaringen met collega's.
16.45 uur: Hoe maak ik een PTA?
17.30 uur: Presentatie van het ICT materiaal
17.45 uur: Afsluiting en borrel

Ik wil me graag aanmelden

Bericht geplaatst in: nieuwtje