VROEGER HADDEN DE VROUWEN MINDER KEUZE IN BEHA’S

Geplaatst op 5 maart 2022 door Gesponsorde bijdrage
Vroeger hadden de vrouwen minder keuze in beha’s

Voor 1900 werden nog geen beha’s gedragen.

De vrouwen in die tijd droegen een korset. De eerste beha werd uitgevonden in 1907 door Mary Phelps en haar dienstmeid. Toen de beha op de markt kwam hoefden de vrouwen geen korset meer aan. De beha werd daardoor populair omdat het middenrif ruimte had en niet meer in een korset hoefde gepropt te worden. Je had vroeger niet veel soorten beha’s maar dat is inmiddels steeds meer geworden. Nu kun je kiezen uit veel verschillende designs maar ook beha’s die comfortabel zitten.

Een maximizer beha voor een maatje meer borsten
Houd je van een vollere boezem dan zou je kunnen kiezen voor een maximizer beha. De maximizer beha wordt ook wel de push up beha genoemd. In een maximizer bh worden je borsten op een natuurlijke manier gelift zodat het lijkt dat je borsten een maat groter lijken. Op deze manier krijg je dan meer decolleté. De borsten worden in een maximizer beha omhoog geduwd en dichter naar elkaar waardoor je de grotere boezem effect krijgt.

De maximizer beha oftewel de push up beha kan ervoor zorgen dat de borsten op een subtiele manier groter lijken. De maximizer beha kun je ook strapless dragen omdat je de schouderbandjes eraf kunt halen. Dat staat beter onder een jurkje of topje. Het schouderbandje is dan niet meer te zien en je zult een spetterende look hebben.

De maximizer bh is met en zonder beugel te kopen. Heb je al een grote maat dan is de push up bh grote maat iets voor jou. Als je iemand bent die van veel decolleté houdt en het graag wil laten zien dan kun je overwegen om de super push up bh te nemen. Als je deze gaat dragen zullen je borsten twee maten groter lijken. Je krijgt een super decolleté in deze maximizer bh.

Een Bralette voor de sexy look
Een Bralette beha is er met of zonder kant. De Bralette bh kun je gemakkelijk dragen onder elke kleding die je wilt. De Bralette bh kun je ook zo dragen in combinatie met een broek. De Bralette bh ziet er namelijk meer uit als een top dan een beha. Omdat de Bralette bh in veel prints en uitvoeringen is te kopen kun je deze overal op aan.

De Bralette met kant geeft je al een sexy look en ziet er elegant uit. Voor meer decolleté kun je kiezen voor de Bralette beha met push up. Zo kun je uit meerdere modellen kiezen. De Bralette beha ziet er niet alleen leuk uit maar zit ook comfortabel aan je huid. Je zult deze amper voelen aan het lichaam. De Bralette beha zonder beugel geeft je nog meer comfort en een goede pasvorm.

Sporten? Doe een sport bh aan
Vroeger had je een beha maar toen waren de vrouwen er al blij mee omdat het beter zat dan het korset. Het werd voor de vrouw gemakkelijker om zich te kleden. Nu kun je kiezen uit verschillende beha’s. Voor te sporten kun je nu het beste een sport bh aandoen. Vooral als je gaat joggen of met een balsport bezig bent.

De sport bh heeft als functie om je borsten beter te beschermen tegen schokkende bewegingen. In een sport bh wordt dat verminderd. De borsten zitten strakker in de sport bh zodat deze geen kant uit kunnen tijdens het sporten.
Je beschermt je borsten tegen beschadigingen in een sport beha. Een sport beha zit comfortabel en is gemaakt van een ademend materiaal. De sport beha is verkrijgbaar in alle soorten, designs en maten.

 

Bericht geplaatst in: nieuwtje