THE KENNEDY ASSASSINATION: 24 HOURS AFTER

Geplaatst op 15 november 2010 door Redactie
The Kennedy assassination: 24 hours after
The Kennedy Assassination: 24 Hours After gaat over de gebeurtenissen in de eerste 24 uur na de moord op de president. Een documentaire van HISTORY™.
President Joh F. Kennedy werd op 22 november 1963 in Dallas, Texas vermoord. Het verhaal van de dood van president John F. Kennedy richt zich altijd op de momenten voordat de fatale schoten werden afgevuurd. Maar in deze nieuwe, twee uur durende special, gaat het over de uren na de moord op JFK, vanuit het perspectief van zijn opvolger: vicepresident Lyndon B. Johnson.

Aan de hand van informatie die pas recentelijk openbaar werd gemaakt, is een overzicht samengesteld van de tot nu toe onbekende gebeurtenissen in het Parkland Hospital, in Air Force One en in het Oval Office gedurende 24 uur na de moord. Er wordt verrassende nieuwe informatie over de dood van de president onthuld, en over de traumatische machtsoverdracht naar Lyndon B. Johnson. Heel veel aspecten van die dag zijn weggepoetst uit de geschiedenis, maar in deze twee uur durende special onthult History™ een onbekend verhaal dat zich afspeelt rondom een van de meest bepalende dagen in de geschiedenis van Amerika.

Zaterdag 20 november – 20.00 uur op HISTORY™ en HISTORY™ HD

Historytm
 kijken in Nederland

Bericht geplaatst in: artikel, nieuwtje